Logo VMK, voor facebookimplementaties

Social


 

Studio VMK is actief op diverse social media, met name op Twitter zijn we bijzonder actief. Daarnaast onderhoudt Studio VMK sinds kort ook een Facebookpagina en worden met enige regelmaat video's geplaatst, van eigen makelij of door partners gemaakt (bekijk onze verzameling video's hier). Creatieve en innovatieve ondernemers volgen Studio VMK en Studio VMK volgt hen. Mede hierdoor zijn we altijd goed geinformeerd over wat er speelt in het Veemarktkwartier.

Studio VMK neemt actief deel aan door ondernemers zelf opgezette social media-initiatieven: bijvoorbeeld via een Facebookgroep waar lokale freelancers onderling kennis en tips uitwisselen.We houden nauwgezet statistieken bij en zien welk nieuws hoeveel kliks oplevert in onze social media. Dit levert waardevolle inzichten op over waar de behoeftes liggen. Voor het Collabor8-project neemt Studio VMK deel aan discussies met de Europese partners binnen het project op een Linkedin groep.

 

 

Volg Studio VMK op Twitter
Volg Studio VMK op Facebook

Kantoortijden

Ma t/m do 09:00u tot 15:00u *
Of bel voor een afspraak op een ander moment *
wybertjeverrassing

Studio VMK

Studio VMK
Tivolistraat 6-01
5017 HP Tilburg
013-7112350
vmk@veemarktkwartier.nl wybertjeverrassing
top

Het Veemarktkwartier is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Rijk, de provincie Noord-Brabant en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

  • EFRO
  • OP-Zuid
  • Rijk
  • Provincie Noord-Brabant