Logo VMK, voor facebookimplementaties

Social


 

Studio VMK is actief op diverse social media, met name op Twitter zijn we bijzonder actief. Daarnaast onderhoudt Studio VMK sinds kort ook een Facebookpagina en worden met enige regelmaat video's geplaatst, van eigen makelij of door partners gemaakt (bekijk onze verzameling video's hier). Creatieve en innovatieve ondernemers volgen Studio VMK en Studio VMK volgt hen. Mede hierdoor zijn we altijd goed geinformeerd over wat er speelt in het Veemarktkwartier.

Studio VMK neemt actief deel aan door ondernemers zelf opgezette social media-initiatieven: bijvoorbeeld via een Facebookgroep waar lokale freelancers onderling kennis en tips uitwisselen.We houden nauwgezet statistieken bij en zien welk nieuws hoeveel kliks oplevert in onze social media. Dit levert waardevolle inzichten op over waar de behoeftes liggen. Voor het Collabor8-project neemt Studio VMK deel aan discussies met de Europese partners binnen het project op een Linkedin groep.

 

 

Volg Studio VMK op Twitter
Volg Studio VMK op Facebook

Quote van de Maand

"Imagination is more important than knowledge" (Albert Einstein)

Relevante websites

Clustergebouw DePLINT
Poppodium 013
Kunstprojecten SEA Foundation
Clustergebouw VillaMedia
Broedplaats Duvelhok
Stadsbrasserie Dudok
Muziekcafé Extase
Theater MIDI
Talentencentrum R-Newt
ICT cluster Faxx 2.0
Creatief cluster Carré
top

Het Veemarktkwartier is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Rijk, de provincie Noord-Brabant en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

  • EFRO
  • OP-Zuid
  • Rijk
  • Provincie Noord-Brabant