Logo VMK, voor facebookimplementaties

Nederland Verdient Online, een gratis site voor elke startende ondernemer

Startende ondernemers die het internet op willen met hun zaak, worden gratis op weg geholpen. Via MKB-Nederland krijgen ze een bouwpakket, waarmee iedereen onder begeleiding makkelijk zijn eigen website in elkaar zet. Er is de keuze uit alleen een website of een website met webwinkel. Het project Nederland Verdient Online is een opgezet door MKB-Nederland in samenwerking met ING, PostNl en Google.

Waarom dit initiatief?
MKB-Nederland is De helft van de Nederlandse beroepsbevolking werkt in het midden- en kleinbedrijf. Dat zijn 3,4 miljoen mensen. In totaal draagt het MKB € 289 miljard bij aan onze economie, goed voor 55 procent van alle toegevoegde waarde die in Nederland wordt gegenereerd. Het MKB wordt niet voor niets de motor van de Nederlandse economie genoemd.

De partners van Nederland Verdient Online zien dat het Nederlandse MKB meer uit het web kan halen. Ondanks de kansen die het web biedt, hebben MKB'ers vaak niet de tijd, de technische kennis of de middelen om er de vruchten van te plukken. Daarom wil Nederland Verdient Online de volgende stap online sneller, simpeler en goedkoper maken.

Quote van de Maand

"Imagination is more important than knowledge" (Albert Einstein)

Relevante websites

Clustergebouw DePLINT
Poppodium 013
Kunstprojecten SEA Foundation
Clustergebouw VillaMedia
Broedplaats Duvelhok
Stadsbrasserie Dudok
Muziekcafé Extase
Theater MIDI
Talentencentrum R-Newt
ICT cluster Faxx 2.0
Creatief cluster Carré
top

Het Veemarktkwartier is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Rijk, de provincie Noord-Brabant en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

  • EFRO
  • OP-Zuid
  • Rijk
  • Provincie Noord-Brabant