Logo VMK, voor facebookimplementaties

TIC wint Prix TDI 2010

Het Tilburg Innovation Center (TIC) heeft gisteravond de Prix TDI 2010 gewonnen. De Tilburgse organisatie, die innoverende ondernemingen begeleidt met het vermarkten van hun producten, won gisteravond de gunst van het publiek. Tijdens een diner - met gebakken diamanthaas als hoofdgerecht - bleek dat het TIC het best scoorde onder ruim honderd aanwezigen, allen leden aspirant-leden van het Tilburgs Dienstverleners Initiatief (TDI).

Seedlinqs en De Cromvoirtse/Unipartners restten gisteravond 'slechts' eeuwige roem, de eer en een ferme bos bloemen. Directeur Aschwin Geerts van het TIC kan vandaag een kunstwerkje naar zijn werkadres meenemen, alsmede de mogelijkheid om zijn bedrijf voor een bedrag van 5000 euro nog beter te positioneren met een advertentiecampagne in het Brabants Dagblad.

Aschwin Geerts verklaarde gisteravond, nadat hij het beeldje in ontvangst had genomen van wethouder Erik de Ridder van economische zaken, dat hij zeer verguld was met het eerbetoon. "Alle drie zijn we leuke en succesvolle bedrijven dan wel initiatieven. Dat het TIC nu heeft gewonnen is voor ons een hele mooie steun in de rug." Wethouder de Ridder verklaarde, hoewel hij allerminst de hele avond aanwezig was, de Prix TDI van belang. "De prijs is een mooi eerbetoon aan bedrijven die goed zijn in het leggen van verbanden en verbindingen. In Tilburg zijn we sowieso goed in samenwerken."

De uiteindelijke winnaar van Prix TDI werd gisteravond door de zaal gekozen. Daar gingen drie stemrondes aan vooraf. De stemming werd iedere keer voorafgegaan door een film van leerlingen van Fontys Hogeschool en een gesprekje met presentator Rob Janszen. Aanvankelijk leek De Cromvoirtse Staal Servicecenter met de eer te gaan strijken, vooral door de no-nonsense-uitstraling van de directie. Uiteindelijk won het TIC.

Bron: Brabants Dagblad

Quote van de Maand

"Imagination is more important than knowledge" (Albert Einstein)

Relevante websites

Clustergebouw DePLINT
Poppodium 013
Kunstprojecten SEA Foundation
Clustergebouw VillaMedia
Broedplaats Duvelhok
Stadsbrasserie Dudok
Muziekcafé Extase
Theater MIDI
Talentencentrum R-Newt
ICT cluster Faxx 2.0
Creatief cluster Carré
top

Het Veemarktkwartier is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Rijk, de provincie Noord-Brabant en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

  • EFRO
  • OP-Zuid
  • Rijk
  • Provincie Noord-Brabant