Logo VMK, voor facebookimplementaties

Nieuws

Bekijk ook:        Activiteitenagenda,        Foto's,        Video's         Nieuwsbrieven

 

LAATSTE NIEUWS:

17/04/2014  Komst Avec naar Veemarktkwartier

Op 31 januari tekenden Avec en Van de Ven Bouw en Ontwikkeling de intentieovereenkomst voor de vestiging van Avec op de basketlocatie. Inmiddels zijn ook de vergunning aangevraagd en zijn de eerste stappen gezet voor het ontwerp van het gebouw.

Lees verder...


17/04/2014  Panhuijsenpad omgevormd tot groene oase

De voormalige tijdelijke invulling van het Panhuijsenpad gaf weinig uitstraling aan de nieuwe doorgang. Met veel groen, mooie klinkers en goede verlichting is daar nu verandering in gekomen.

Lees verder...


17/04/2014  Vervolg Studio VMK

Het bestuur van Studio VMK beraadde zich op een nieuwe opzet van Studio VMK. Op 31 maart zijn de eerste concrete stappen hiertoe gezet.

Lees verder...


17/04/2014  Ontwikkeling plint Tivoligarage

Bij de ontwikkeling van een creatief cluster in de plint van de Tivoligarage staat co-creatie hoog in het vaandel. De wensen van geïnteresseerde creatieve ondernemers staan centraal bij het ontwerpen van de ruimten.

Lees verder...


17/04/2014  La Cloche exploitant nieuwe Midi

La Cloche werkt hard aan de toekomstplannen voor Midi. Binnenkort wordt de tijdelijke webpagina vervangen door een nieuwe website.

Lees verder...


17/04/2014  FAXX 2.0: duurzaam en creatief ondernemen in het Veemarktkwartier

Eind maart is de sloop van het verouderde FAXX-gebouw gestart. Na de sloop verreist FAXX 2.0, een zeer duurzaam pand bestemd voor creatieve bedrijvigheid, dat naar verwachting in het voorjaar van 2015 opgeleverd wordt.

Lees verder...


16/04/2014  Starterslift ziet sterke groei innovatieve bedrijven in regio en richt fonds op

Het aantal innovatieve bedrijven in Midden-Brabant groeit flink, en dat zorgt voor miljoenen aan omzet en honderden arbeidsplaatsen in de regio, zo signaleert Starterslift. Startende bedrijven hebben echter vaak moeite met de financiering. Starterslift heeft daarom een speciaal fonds in het leven geroepen.

Lees verder...


15/04/2014  Terugblik: TIC lanceert ICT-platform

Op 25 maart lanceerde TIC in Villamedia het 'ICT-Platform Midden-Brabant.' Het platform zal de arbeidsmarkt in de ICT een impuls geven en is een ontmoetingsplaats voor werkgevers en werkzoekenden.

Lees verder...


15/04/2014  +31(0)13 te zien op Salone del Mobile, Milaan

Het collectief +31(0)13, dat vorig jaar werd opgericht door Lucas & Lucas ter gelegenheid van Inside Design Amsterdam, was te zien op de grote jaarlijkse designbeurs 'Salone del Mobile' in Milaan. Maar liefst 50.000 bezoekers kwamen een kijkje nemen.

Lees verder...


15/04/2014  Relaxt Roadburn 2014

Waar het relaxte gevoel tijdens Roadburn meestal groeit naarmate het festival vordert, leek het erop dat dit bijzondere gevoel er in 2014 al was vanaf het moment dat de deuren opengingen. Organisator Walter Hoeijmakers licht toe.

Lees verder...


15/04/2014  Nieuwe Round Table-projecten van PLATO voor ondernemers

Hebt u als ondernemer behoefte aan een klankbord van collega-ondernemers? Dan is deelname aan een roundtable-project van PLATO wellicht iets voor u.

Lees verder...


15/04/2014  Project EGG groeit

Project EGG van Michiel van der Kley is al flink gegroeid! Mensen van over de hele wereld sturen hun gedoneerde steen in, waarmee ook de community van 3d-printen groeit.

Lees verder...


14/04/2014  MIT-regeling weer open

De MKB Innovatiestimulering Topsectoren wordt binnenkort weer in twee ronden opgesteld. Er zijn kennisvouchers beschikbaar en Innovatie-presentatiecontracten.

Lees verder...


14/04/2014  Nieuwe projecten R-Newt

Jongerenwerk R-Newt gaat jongeren in de Reeshof opzoeken met een bus. De bus is een aanvulling op het reguliere straatwerk en moet onder andere de kloof tussen jong en oud verkleinen. Daarnaast is R-Newt met meer nieuwe projecten bezig.

Lees verder...
Nieuwsarchief

Kantoortijden

Ma t/m do 09:00u tot 15:00u *
Of bel voor een afspraak op een ander moment *
wybertjeverrassing

Studio VMK

Studio VMK
Tivolistraat 6-01
5017 HP Tilburg
013-7112350
vmk@veemarktkwartier.nl wybertjeverrassing
top

Het Veemarktkwartier is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Rijk, de provincie Noord-Brabant en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

  • EFRO
  • OP-Zuid
  • Rijk
  • Provincie Noord-Brabant