Logo VMK, voor facebookimplementaties

Rabo LenteSmaak

Locatie: Interpolistuin, Tivolistraat Tilburg
Organisatie: Rabobank Tilburg i.s.m. Tilburg Hap Stap Festival
Datum: woensdag 16 mei 2012
Entree: alleen toegankelijk voor Rabobank-leden. Aanmelden.

Vorig jaar, in 2011, organiseerde Rabobank Tilburg voor de eerste keer het muzikale en smaakvolle evenement Rabo LenteSmaak in de Interpolistuin. Het initiatief werd een groot succes, maar liefst 5.500 leden hadden een heerlijke avond. Sindsdien is Rabo LenteSmaak een jaarlijks terugkerend event, dat plaatsvindt op de avond voor het Tilburg Hap Stap Festival.

Tijdens Rabo LenteSmaak onthaalt de Rabobank haar leden tijdens een heerlijke, feestelijke lente-avond met een hapje, een drankje, muziek van jonge talenten en veel nieuwe ontmoetingen. Met een beetje geluk is het weer de leden net zo goed gezind als vorig jaar en kunnen zij genieten van een heerlijk zonnetje. In het avondvullende programma is de hoofdrol weggelegd voor talent uit Tilburg. De bank werkt intensief samen met Fontys en Factorium, om aanstormende talenten een podium te bieden. Daarbij zorgt het Tilburgs Festival Orkest, bekend van de Kruikenconcerten, de hele avond voor muzikale begeleiding.

De leden van de bank ontvangen medio april een uitnodiging voor Rabo LenteSmaak.

 

Quote van de Maand

"Imagination is more important than knowledge" (Albert Einstein)

Relevante websites

Clustergebouw DePLINT
Poppodium 013
Kunstprojecten SEA Foundation
Clustergebouw VillaMedia
Broedplaats Duvelhok
Stadsbrasserie Dudok
Muziekcafé Extase
Theater MIDI
Talentencentrum R-Newt
ICT cluster Faxx 2.0
Creatief cluster Carré
top

Het Veemarktkwartier is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Rijk, de provincie Noord-Brabant en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

  • EFRO
  • OP-Zuid
  • Rijk
  • Provincie Noord-Brabant