Logo VMK, voor facebookimplementaties

Workshop Starterslift 'De ondernemer in jou'

Locatie: Starterslift, Carré 95
Organisatie: Starterslift, Stichting Ateliers. gemeente Tilburg
Datum en tijd: 19 april, 16:30 - 18:30
Entree: gratis. Aanmelden.

Je denkt erover om voor jezelf te beginnen of je bent recent gestart. Je merkt echter dat het lastig is om richting te bepalen en de rode draad te herkennen in wat je doet. De workshop ‘de ondernemer in jou’ kan je hierbij helpen.

‘De ondernemer in jou’ is een prikkelende en inspirerende workshop waarin je een frisse blik op je activiteiten ontwikkelt. Je werpt eerst een blik naar binnen: wie ben je, wat doe je, waar sta je. En vervolgens een blik naar buiten: welke kansen zie je, wat wil je bereiken.

De workshop is interactief. Er komen vragen aan bod als “wat ben je voor ondernemer”, “welke kansen zie je”, “wat kun je nog verder ontwikkelen”. Je kijkt door de ogen van klant naar jezelf en je product of dienst.

Het resultaat is dat je bewust wordt van jezelf als ondernemer. Je leert om je overtuigingen te benoemen om tot een heldere visie te komen. Op jezelf, en daarmee op je onderneming.

Aanmelden
Wil jij als startend ondernemer je ambities waarmaken? Zou je graag meer willen weten over Starterslift? En vind je het leuk om ervaringen te delen met andere startende ondernemers? Meld je dan meteen aan voor de workshop 'de ondernemer in jou'. Aanmelden kan tot en met 15 april.
 

 

Quote van de Maand

"Imagination is more important than knowledge" (Albert Einstein)

Relevante websites

Clustergebouw DePLINT
Poppodium 013
Kunstprojecten SEA Foundation
Clustergebouw VillaMedia
Broedplaats Duvelhok
Stadsbrasserie Dudok
Muziekcafé Extase
Theater MIDI
Talentencentrum R-Newt
ICT cluster Faxx 2.0
Creatief cluster Carré
top

Het Veemarktkwartier is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Rijk, de provincie Noord-Brabant en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

  • EFRO
  • OP-Zuid
  • Rijk
  • Provincie Noord-Brabant