Logo VMK, voor facebookimplementaties

Welkom!

Welkom op de website van het Veemarktkwartier, stadszone voor creatie en innovatie.Hier vindt u nieuws over activiteiten en ontwikkelingen in het gebied.

Klik hier voor de laatste stand van zaken rondom de gebiedsontwikkeling in het Veemarktkwartier.

Featured Nieuwsbericht

Opening Avec en De Plint

07-12-2015 12:07

Opnieuw een mijlpaal in het Veemarktkwartier! Vrijdag 11 december wordt de officiele opening van Avec en De Plint gevierd. Dat gebeurt vanaf 16 uur met een bijeenkomst voor genodigden in MIDI Tilburg.

De bijeenkomst begint om 16.15 uur met een officieel gedeelte in Foyer MIDI. Daarna is om 17 uur de feestelijke openingshandeling, gevolgd door een borrel in The Cheers Café MIDI. Naderhand wordt er ook in de afzonderlijke gebouwen nog feest gevierd.

Vijventwintig creatieve bedrijven

Clustergebouw De Plint is al sinds begin oktober in gebruik. Vijventwintig creatieve bedrijven zijn daar volop aan de slag. Er is vanalles te vinden: van een coupeuse tot een gift shop annex coffeebar en van filmers en een fotograaf tot allerlei ontwerpers.

Hobbyproducten voor winkelketens

Op de kop van de Veemarktstraat is een nieuw gebouw verrezen voor Avec, dat hobbyproducten maakt voor winkelketens. Het met veel glas uitgevoerde Avec-gebouw krijgt een bijzonder interieur, waaraan deze week de laatste hand wordt gelegd. Vooral op de begane grond is er voor voorbijgangers vanalles te zien.

De nieuwe bedrijvigheid in de Veemarktstraat is weer een stap op weg naar een nieuw bruisend stukje binnenstad, waar wonen, werken en uitgaan hand in hand gaan.

Nog even de feiten op een rijtje:

Locatie: MIDI Tilburg, Heuvelring 108, 5038 CL Tilburg
Organisatie: Volker Wessels Bouw & Vastgoedontwikkeling Midden bv
Datum en tijd: 11 december, vanaf 16 uur
Entree: alleen voor genodigden

 

Quote van de Maand

"Imagination is more important than knowledge" (Albert Einstein)

Relevante websites

Clustergebouw DePLINT
Poppodium 013
Kunstprojecten SEA Foundation
Clustergebouw VillaMedia
Broedplaats Duvelhok
Stadsbrasserie Dudok
Muziekcafé Extase
Theater MIDI
Talentencentrum R-Newt
ICT cluster Faxx 2.0
Creatief cluster Carré
top

Het Veemarktkwartier is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Rijk, de provincie Noord-Brabant en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

  • EFRO
  • OP-Zuid
  • Rijk
  • Provincie Noord-Brabant