Logo VMK, voor facebookimplementaties

Welkom!

Welkom op de website van het Veemarktkwartier, stadszone voor creatie en innovatie.Hier vindt u nieuws over activiteiten en ontwikkelingen in het gebied.

Klik hier voor de laatste stand van zaken rondom de gebiedsontwikkeling in het Veemarktkwartier.

Featured Nieuwsbericht

VMK vrijdagmiddagborrel: Jij komt toch ook?

21-08-2015 11:45

 

De nieuwe gebouwen in het Veemarktkwartier krijgen vorm. Voor het einde van het jaar zal dit bruisende gebied volledig in gebruik zijn. Als nieuwe buren willen we graag kennismaken met alle mensen die (gaan) werken in het Veemarktkwartier en met hun relaties en bekenden. Daarom is er op vrijdag 18 september een borrel bij Dudok Tilburg. Je bent welkom vanaf 16.30 uur.

Het Tilburgse platenlabel en boekingskantoor Fog Mountain Records verzorgt de muziek. 's Avonds tijdens Incubate hosten zij een eigen avond in Club Smederij. Incubate is een van de nieuwe buren in De Plint. Benieuwd naar wie er nog meer (gaan) werken in het Veemarktkwartier? We ontmoeten je graag op vrijdag 18 september.
Het eerste drankje wordt aangeboden door Dudok, daarna is drank voor eigen rekening. Aanmelden voor de borrel kan op onze Facebook pagina. 

Quote van de Maand

"Imagination is more important than knowledge" (Albert Einstein)

Relevante websites

Clustergebouw DePLINT
Poppodium 013
Galerie SEA Foundation
Clustergebouw VillaMedia
Broedplaats Duvelhok
Stadsbrasserie Dudok
Muziekcafé Extase
Theater MIDI
Talentencentrum R-Newt
ICT cluster Faxx 2.0
Creatief cluster Carré
top

Het Veemarktkwartier is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Rijk, de provincie Noord-Brabant en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

  • EFRO
  • OP-Zuid
  • Rijk
  • Provincie Noord-Brabant