Logo VMK, voor facebookimplementaties

Welkom!

Welkom op de website van het Veemarktkwartier, stadszone voor creatie en innovatie.Hier vindt u nieuws over activiteiten en ontwikkelingen in het gebied.

Klik hier voor de laatste stand van zaken rondom de gebiedsontwikkeling in het Veemarktkwartier.

Featured Nieuwsbericht

Inschrijven DePLINT nu mogelijk!

02-10-2014 14:50

DePLINT, dé nieuwe werkplek voor creatief ondernemend Tilburg, opent aankomende zomer. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich nu inschrijven! Toekomstige huurders die zich nu melden krijgen een flinke vinger in de pap rondom de inrichting en voorzieningen van het bedrijfsverzamelgebouw voor vrijdenkers. 

DePLINT, met de Tivoli-parkeergarage in de rug en 013 als goede buur, wordt een plek voor vrijdenkers. Innovatieve ideeën worden er geboren en ontwikkeld. De groep die zich reeds meldde bestaat uit ontwerpers, uitvinders, bedenkers, cross-overs, slimmeriken en andere inventievelingen. Die lijn zet DePLINT graag door! Sociale innovatie is er aan de orde van de dag zijn. Er wordt dan ook gezocht naar ondernemers die graag spieken, helpen, of samenwerken met hun buren!

Hoe dat samenwerken en "samen werken" vorm krijgt in DePLINT, wordt grotendeels bepaald door de ondernemers zelf. Er ontstond al een wensenlijstje met o.a.:

- een koelkast en BBQ op het dakterras

- een inbraakalarm

- lunchen bij overburen Dudok voor een basic prijs

- (heel) veel stopcontacten

- ................ (denk jij mee?)

Ben jij geïnteresseerd in een werkruimte in DePLINT? Kijk je ernaar uit met andere creatieve ondernemers, in een open setting en nabij het centrum van Tilburg te werken? Meld je dan bij LBB-Naber!

LBB Naber
0135400700
info@deplint013.nl
www.deplint013.nl

Kantoortijden

Ma t/m do 09:00u tot 15:00u *
Of bel voor een afspraak op een ander moment *
wybertjeverrassing

Studio VMK

Studio VMK
Tivolistraat 6-01
5017 HP Tilburg
013-7112350
vmk@veemarktkwartier.nl wybertjeverrassing
top

Het Veemarktkwartier is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Rijk, de provincie Noord-Brabant en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

  • EFRO
  • OP-Zuid
  • Rijk
  • Provincie Noord-Brabant