Logo VMK, voor facebookimplementaties

B&B Gust van Dijk in nieuwe TV-serie Omroep MAX

Omroep Max heeft een programma gemaakt, gebaseerd op de succesvolle Engelse serie "Three in Bed." In dit Reality programma strijden drie eigenaren om de titel "Beste Bed and Breakfast." In de eerste aflevering strijdt B&B Gust van Dijk uit het Veemarktkwartier mee om de titel. 

 

De serie toont de kijker hoe de B&B-eigenaren hun Bed and Breakfast tot een succes maken. Wat is hun motivatie als zij zelf uit logeren gaan? Welke keuzes maken zij in het voeren van hun Bed and Breakfast en hoe onderscheidend zijn zij? In de eerste aflevering komen naast de eigenaren van het Bed and Breakfast in Tilburg, ook eigenaren uit Groningen en Limburg aan het woord.  

Direct in de eerste aflevering is Bed and Breakfast Gust van Dijk uit het Brabantse Tilburg een van de geselecteerde deelnemers. In deze eerste aflevering zijn meteen goede voorbeelden te zien van hoe kenmerkend en afwisselend het aanbod van b&b's is. De kijkers krijgen een indruk van ook het markante karakter van de drie verschillende regio’s waar de Bed and Breakfasts zijn gelegen.

Hoe lukt het B&B Tilburg Gust van Dijk om zich onderscheidend te presenteren en krijgt de eigenaar het  voor elkaar om naast de Bed and Breakfast ook Tilburg op de kaart te zetten? De eigenaren hebben de opnames nog niet teruggezien. Jan-Willem van Rijnberk, van Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk, “Ik ben zelf écht reuze nieuwsgierig naar de eerste aflevering van dit nieuwe programma.”

Tilburg en Brabant mogen zich verheugen op een flinke toename van het aanbod van B&B’s in de regio en daarom is het goed voor Tilburg en Brabant om al in de eerste aflevering prominent aanwezig te zijn met deze tot de verbeelding sprekende Bed and Breakfast in Tilburg, waar hedendaagse kunst een centrale rol speelt. Het B&B is gevestigd in een karakteristiek pand uit de jaren dertig en gelegen aan het centrum van de stad. Het pand is gebouwd in de stijl van de Nieuwe Zakelijkheid naar een ontwerp van de belangrijke Tilburgse architect Frans Ruts.

Uitzending:  27 april,  Nederland  1 om  21:30 uur

 

Quote van de Maand

"Imagination is more important than knowledge" (Albert Einstein)

Relevante websites

Clustergebouw DePLINT
Poppodium 013
Kunstprojecten SEA Foundation
Clustergebouw VillaMedia
Broedplaats Duvelhok
Stadsbrasserie Dudok
Muziekcafé Extase
Theater MIDI
Talentencentrum R-Newt
ICT cluster Faxx 2.0
Creatief cluster Carré
top

Het Veemarktkwartier is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Rijk, de provincie Noord-Brabant en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

  • EFRO
  • OP-Zuid
  • Rijk
  • Provincie Noord-Brabant