Logo VMK, voor facebookimplementaties

Nieuws

Bekijk ook:        Activiteitenagenda,        Foto's,        Video's         Nieuwsbrieven

 

LAATSTE NIEUWS:

16/04/2014  Starterslift ziet sterke groei innovatieve bedrijven in regio en richt fonds op

Het aantal innovatieve bedrijven in Midden-Brabant groeit flink, en dat zorgt voor miljoenen aan omzet en honderden arbeidsplaatsen in de regio, zo signaleert Starterslift. Startende bedrijven hebben echter vaak moeite met de financiering. Starterslift heeft daarom een speciaal fonds in het leven geroepen.

Lees verder...


15/04/2014  Terugblik: TIC lanceert ICT-platform

Op 25 maart lanceerde TIC in Villamedia het 'ICT-Platform Midden-Brabant.' Het platform zal de arbeidsmarkt in de ICT een impuls geven en is een ontmoetingsplaats voor werkgevers en werkzoekenden.

Lees verder...


15/04/2014  +31(0)13 te zien op Salone del Mobile, Milaan

Het collectief +31(0)13, dat vorig jaar werd opgericht door Lucas & Lucas ter gelegenheid van Inside Design Amsterdam, was te zien op de grote jaarlijkse designbeurs 'Salone del Mobile' in Milaan. Maar liefst 50.000 bezoekers kwamen een kijkje nemen.

Lees verder...


15/04/2014  Relaxt Roadburn 2014

Waar het relaxte gevoel tijdens Roadburn meestal groeit naarmate het festival vordert, leek het erop dat dit bijzondere gevoel er in 2014 al was vanaf het moment dat de deuren opengingen. Organisator Walter Hoeijmakers licht toe.

Lees verder...


15/04/2014  Nieuwe Round Table-projecten van PLATO voor ondernemers

Hebt u als ondernemer behoefte aan een klankbord van collega-ondernemers? Dan is deelname aan een roundtable-project van PLATO wellicht iets voor u.

Lees verder...


15/04/2014  Project EGG groeit

Project EGG van Michiel van der Kley is al flink gegroeid! Mensen van over de hele wereld sturen hun gedoneerde steen in, waarmee ook de community van 3d-printen groeit.

Lees verder...


14/04/2014  MIT-regeling weer open

De MKB Innovatiestimulering Topsectoren wordt binnenkort weer in twee ronden opgesteld. Er zijn kennisvouchers beschikbaar en Innovatie-presentatiecontracten.

Lees verder...


14/04/2014  R-Newt zoekt jeugd in Reeshof op met bus

Jongerenwerk R-Newt gaat jongeren in de Reeshof opzoeken met een bus. De bus is een aanvulling op het reguliere straatwerk en moet onder andere de kloof tussen jong en oud verkleinen.

Lees verder...


10/04/2014  Maandelijks gratis innovatiespreekuur

RTE Adviesgroep, Dohmen advocaten en Octrooibureau Griebling organiseren elke eerste donderdag van de maand een gratis innovatiespreekuur. U bent van harte welkom met al uw vragen over bijvoorbeeld finaciering, subsidies, intellectueel eigendom en andere zaken rondom innovatie.

Lees verder...


08/04/2014  Interpolistuin toch weer open op zondag

Begin 2014 besloot Interpolis de tuin uit kostenoverweging op zondag te sluiten. Buurtbewoners maakten echter kenbaar juist op zondag graag de tuin te bezoeken.

Lees verder...
Nieuwsarchief

Kantoortijden

Ma t/m do 09:00u tot 15:00u *
Of bel voor een afspraak op een ander moment *
wybertjeverrassing

Studio VMK

Studio VMK
Tivolistraat 6-01
5017 HP Tilburg
013-7112350
vmk@veemarktkwartier.nl wybertjeverrassing
top

Het Veemarktkwartier is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Rijk, de provincie Noord-Brabant en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid.

  • EFRO
  • OP-Zuid
  • Rijk
  • Provincie Noord-Brabant